Buddy’s E-Scooters

Ben je op zoek naar een stoere elektrische UK scooter? Dan is de UK Buddy’s E-scooter wat voor jou! De elektrische scooters van Buddy’s E-Bikes zijn gemaakt van kwalitatief sterk staal, wat zorgt voor een robuust en duurzaam frame. Een zachte zitting in combinatie met brede banden die zorgen voor extra stabiliteit en lange levensduur weet je zeker dat je comfortabel op je bestemming aankomt!


FRAME

Het frame van de scooter is gemaakt van kwalitatief sterk staal, dit zorgt voor een robuust en duurzaam frame. De bodem en de opvulling van het frame bestaat uit kunststof. De zadels zijn gemaakt van duurzaam en sterk synthetisch kunststof met een zachte comfortabele vulling, voor een comfortabele rit.

BANDEN

De brede en stevige banden zorgen voor extra stabiliteit en deze hebben een lange levensduur. Deze zijn eventueel op te pompen door middel van het autoventiel.

ACCU

De elektrische scooters van Buddy’s E-Bikes hebben een actieradius van maar liefst 50 kilometer! De accu is los te halen van de scooter en kan gemakkelijk opgeladen worden via het stopcontact, hierdoor heb je geen last meer van dure benzine kosten. De laadtijd bedraagt tussen de 5 & 7 uur. Met de elektrische scooters van Buddy’s E-Bikes haal jij het allerbeste en meest betrouwbare materiaal in huis. Let op: het koude weer kan invloed hebben op de prestaties van de accu.

VERLICHTING

De scooter is voorzien van een voor- en achterlicht. En de scooter heeft voor- en achter knipperlichten. De verlichting is makkelijk te bedienen via de knoppen bij het stuur.

Specificaties

Vermogen1001 – 2000w
Spanning60V
Oplaadtijd5-7h
Bereik per lading50KM met 20AH accu
Bandenmaat18*9.5 Inch
KleurUK, Zwart, Red, Blue, Orange, Pink
Gewicht70 KG
MateriaalStaal
Maximale snelheid25 KM/U
Maximale belasting150 KG
Batterij parameters60V20AH
Verpakking afmeting175 * 39 * 85 CM
Power1500W

Uitverkocht
Uitverkocht