Onderhoud

Onderhoud en reparatie!!

We gaan naast de handel nu ook onderhoud en reparatie aanbieden.

Ik werk al bijna 20 jaar als automonteur en hobby daarnaast altijd al aan motorfietsen en oudere bromfietsen. Zo ben ik 6 jaar geleden begonnen met deze handel en verkoop ik regelmatig motoren met enkele mankementen ( zo uit de schuur) zodat hobbyisten voor een kleine prijs na zelf knutselen voor weinig geld de weg op kunnen.

Nu is er best vaak de vraag geweest bij aanschaf van een motor of deze ook onderhoud bij aflevering krijgt of dat ik de puntjes op de i wil zetten.

Vanaf nu is dit dus mogelijk!🤩

In de basis biedt ik de motoren nog steeds aan voor de scherpe basis prijs in de staat zoals hij is. En in overleg kunnen we het uitbreiden.

Heeft u al een motor en heeft deze onderhoud nodig? Ook dat is uiteraard een optie. We kunnen in overleg de motor ophalen en weer terug brengen. ( binnen de 10km rijden is dat gratis)

Bij onderhoud zullen we hem eerst nakijken en duidelijk overleggen wat er nodig is en wat uw wensen zijn. Wij zullen nooit zonder overleg iets aanpakken!!

Eerlijkheid en transparantie zullen we daarin voorop houden.

Voor vragen kunt u mij uiteraard mailen, Appen of een pb sturen. Bij bellen kan het zijn dat ik niet opneem en bel ik later terug.

Buddy@damhuis.frl

06-13423249